Nyheter

Stilling ledig

Opp Kraftledningstjenester AS bygger og vedlikeholder ledningsnettet for elektrisk kraft og telekommunikasjon. Selskapet ble etablert i 2003 med basis i medarbeidernes kompetanse og egenutviklede metoder og utstyr. Vi jobber først og fremst med luftlinjespenn, noe som setter store krav til god fysikk, sikker jobbanalyse og evnen til å tåle store høyder. Helikopter benyttes ofte i våre arbeidsoperasjoner. Vi arbeider over hele landet og normalt er vi 12 dager på jobb med en påfølgende 9 dagers friperiode.

OPP vil styrke bemanningen og søker nå etter

Reisemontører

helst med bakgrunn fra energibransjen, fagbrev som Energimontører eller tilsvarende. Du må være villig til å jobbe ute under alle vær- og føreforhold og at du har praktisk sans. Du må ha førerkort kl. B el. BE da firehjulstrekkere, tilhengere, ATVer og snøscootere utgjør en viktig del av arbeidsutstyret vårt. Det er en betingelse at du snakker og skriver norsk.

Arbeidsoppgaver: Montasje av stålmaster og reising av tre stolper, strekking av liner, helikopter baserte oppdrag

Vi tilbyr godt kameratskap og konkurransedyktig lønn med bonusordninger.

Ytterligere opplysninger om OPP finner du på www.opp-as.no , evt. kontakt Daglig Leder, Rolf Sigurd Haraldstad, tel. 902 01 615 el. epost rolfsigurd.haraldstad@opp-as.no

Søknad sendes til Opp Kraftledningstjenester AS, Svarttjønnheia 125, 4645 Nodeland.