Jobbmuligheter i OPP

Opp Kraftledningstjenester AS bygger og vedlikeholder ledningsnettet for elektrisk kraft og telekommunikasjon. Selskapet ble etablert i 2003 med basis i medarbeidernes kompetanse og egenutviklede metoder og utstyr. Vi jobber først og fremst med luftlinjespenn, noe som setter store krav til god fysikk, sikker jobbanalyse og evnen til å tåle store høyder. Helikopter benyttes ofte i våre arbeidsoperasjoner. Vi arbeider over hele landet og normalt er vi 12 dager på jobb med en påfølgende 9 dagers friperiode.

OPP vil styrke bemanningen og søker nå etter

Reisemontører

gjerne med bakgrunn fra energibransjen eller fagarbeidere innen bygg og anlegg. Vi oppfordrer Energimontører til å søke. Det viktigste er at du er villig til å jobbe ute under alle vær- og føreforhold og at du har praktisk sans. Du bør ha førerkort kl. B el. BE da firehjulstrekkere, tilhengere, ATVer og snøscootere utgjør en viktig del av arbeidsutstyret vårt. Det er en betingelse at du snakker og skriver norsk.

Arbeidsoppgaver: Montasje av stålmaster og reising av tre stolper, strekking av liner.

Vi tilbyr godt kameratskap og konkurransedyktig lønn med bonusordninger.

Ytterligere opplysninger om OPP finner du på www.opp-as.no eller ved å kontakte Rolf Sigurd Haraldstad, tel. 902 01 615 el. epost rolfsigurd.haraldstad@opp-as.no.

Søknad sendes til Opp Kraftledningstjenester AS, Svarttjønnheia 125, 4645 Nodeland.